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Perfeccionista Botella.png

Perfeccionista.
Finca Ofelia I Edición limitada
697 botellas

Colleita: 2018 / 13% Vol.

D.O.: Rías Baixas. Val do Salnés (Galicia-Spain).

Variedade: Godello (100%).
Procedente de Finca Ofelia (Baión).
Micro parcela con máis de 25 anos, de baixa produción e elevada concentración.

Vitivinicultor: David Acha.
Enólogo: Pablo Estévez.
Mellor enólogo de viños novos de España 2019.

Solos: Pobre e granítico con gran capacidade de drenaxe.

Viticultura reflexiva:
Unha maneira propia de traballar, entender e respectar a viña.
Compromiso coas ideas de pureza, tipicidade e manufactura.

Crianza: Reposo en barrica de carballo francés durante 6 meses con battonnage diario de lías. Dous meses en botelleiro. Gran capacidade de evolución en botella.

Observador Bodegon.png

Observador I Edición limitada
3.337 botellas

Colleita: 2018 / 13% Vol.

D.O.: Rías Baixas (Galicia-Spain).

Variedade: Albariño (50%) e Godello (50%).
Procedente de Finca Ofelia (Baión).
Micro parcela con máis de 25 anos, de baixa produción e elevada concentración.

Vitivinicultor: David Acha.
Enólogo: Pablo Estévez.
Mellor enólogo de viños novos de España 2019.

Solos: Pobre e granítico con gran capacidade de drenaxe.

Viticultura reflexiva:
Unha maneira propia de traballar, entender e respectar a viña.
Compromiso coas ideas de pureza, tipicidade e manufactura.

Crianza: Viño en rama durante 9 meses en depósito de aceiro inoxidable con battonnage frecuente de lías finas. Dous meses en botelleiro.
Gran capacidade de evolución en botella.

Davide Botella Y Corchos.png

Davide | 2º ano
33.527 botellas

Colleita: 2018 / 13% Vol.

D.O.: Rías Baixas (Galicia-Spain).

Variedade: Albariño (100%).
Emparrados con máis de 25 anos, de baixa producción e elevada concentración.

Vitivinicultor: David Acha.
Enólogo: Pablo Estévez.
Mellor enólogo de viños novos de España 2019.

Solos: Micro terroirs próximos ao mar, de terreos pobres, franco-areosos con cunchas mariñas. Situados en enclaves únicos do Val do Salnés.

Viticultura reflexiva:
Una maneira propia de traballar, entender e respectar a viña.
Compromiso coas ideas de pureza, tipicidade e manufactura.

Crianza: 9 meses en depósito de aceiro inoxidable con battonnage frecuente de lías finas. Dous meses en botelleiro.
Gran capacidade de evolución en botella.

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Perfeccionista

Perfeccionista.
Finca Ofelia I Limited edition.
697 bottles.

Vintage: 2018 / 13% ABV.

D.O.: Rías Baixas (Galicia-Spain).

Grape variety: Godello (100%).
From Ofelia estate (Baión).
A micro-plot with more than 25 years, low production and high concentration.

Wine grower: David Acha.
Winemaker: Pablo Estévez.
Best winemaker for young wines in Spain 2019.

Soil: Poor and granitic, very well drained.

Thoughtful Viticulture:
Our own way of working, understanding and respecting the vineyard. Committed to the ideas of pure, characteristic, hand-made wines.

Ageing: Aged in French oak barrels for 6 months with daily batonnage of lees. Two months in the bottle. Great potential for evolving in the bottle.

Observador

Observador I Limited edition.
3,337 bottles.

Vintage: 2018 / 13% ABV.

D.O.: Rías Baixas (Galicia-Spain).

Grape variety: Albariño (50%) and Godello (50%).
From Ofelia estate (Baión).
A micro-plot with more than 25 years, low production and high concentration.

Wine grower: David Acha.
Winemaker: Pablo Estévez.
Best winemaker for young wines in Spain 2019.

Soil: Poor and granitic, very well drained.

Thoughtful Viticulture:
Our own way of working, understanding and respecting the vineyard. Committed to the ideas of pure, characteristic, hand-made wines.

Ageing: New wine for 9 months in stainless steel vat with frequent batonnage of fine lees. Two months in the bottle. Great potential for evolving in the bottle.

Davide

Davide | 2º año
33,527 bottles

Vintage: 2018 / 13% ABV.

D.O.: Rías Baixas (Galicia-Spain).

Grape variety: Albariño (100%).
Trellised vines over 25 years old, low yield and high concentration.

Wine grower: David Acha.
Winemaker: Pablo Estévez.
Best winemaker for young wines in Spain 2019.

Soil: Micro-terroirs close to the sea, with poor soils, sandy loams with seashell fossils.
Located in unique spots in the Salnés valley.

Thoughtful Viticulture:
Our own way of working, understanding and respecting the vineyard. Committed to the ideas of pure, characteristic, hand-made wines.

Ageing: Aged in the winery for 9 months in stainless steel vat with frequent batonnage of fine lees. Two months in the bottle. Great potential for evolving in the bottle.

Perfeccionista

Perfeccionista.
Finca Ofelia I Edición limitada
697 botellas

Cosecha: 2018 / 13% Vol.

D.O.: Rías Baixas. Val do Salnés (Galicia-Spain).

Variedad: Godello (100%).
Procedente de Finca Ofelia (Baión).
Micro parcela con más de 25 años, de baja producción y elevada concentración.

Vitivinicultor: David Acha.
Enólogo: Pablo Estévez.
Mejor enólogo de vinos jóvenes de España 2019.

Suelo: Pobre y granítico con gran capacidad de drenaje.

Viticultura reflexiva:
Una manera propia de trabajar, entender y respetar la viña.
Compromiso con las ideas de pureza, tipicidad y manufactura.

Crianza: Reposo en barrica de roble francés durante 6 meses con battonnage diario de lías. Dos meses en botellero. Gran capacidad de evolución en botella.

Observador

Observador I Edición limitada
3.337 botellas

Cosecha: 2018 / 13% Vol.

D.O.: Rías Baixas (Galicia-Spain).

Variedad: Albariño (50%) y Godello (50%).
Procedente de Finca Ofelia (Baión).
Micro parcela con más de 25 años, de baja producción y elevada concentración.

Vitivinicultor: David Acha.
Enólogo: Pablo Estévez.
Mejor enólogo de vinos jóvenes de España 2019.

Suelo: Pobre y granítico con gran capacidad de drenaje.

Viticultura reflexiva:
Una manera propia de trabajar, entender y respetar la viña.
Compromiso con las ideas de pureza, tipicidad y manufactura.

Crianza: Vino en rama durante 9 meses en depósito de acero inoxidable con battonnage frecuente de lías finas. Dos meses en botellero.
Gran capacidad de evolución en botella.

Davide

Davide | 2º año
33.527 botellas

Cosecha: 2018 / 13% Vol.

D.O.: Rías Baixas (Galicia-Spain).

Variedad: Albariño (100%).
Emparrados con más de 25 años, de baja producción y elevada concentración.

Vitivinicultor: David Acha.
Enólogo: Pablo Estévez.
Mejor enólogo de vinos jóvenes de España 2019.

Suelo: Micro terroirs próximos al mar, de suelos pobres, franco-arenosos con conchas marinas. Situados en enclaves únicos del Valle del Salnés.

Viticultura reflexiva:
Una manera propia de trabajar, entender y respetar la viña.
Compromiso con las ideas de pureza, tipicidad y manufactura.

Crianza: 9 meses en depósito de acero inoxidable con
battonnage frecuente de lías finas. Dos meses en botellero.
Gran capacidad de evolución en botella.

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